ALDERBRO.SE

VAD ÄR TANKEN BAKOM ALDERBRO.SE?

Alderbro.se är skriven av Elinor Alderbro, 23år. En mediestudent från Stockholm. Hon bor på Södermalm i Stockholm, men är uppvuxen på Stockholms Landsbyggd a.k.a ett parhus ute i Nacka. Hon är en väldigt glad och fnissig tjej,  drömmer om stora ting. Ingeting är omöjligt för Elinor, och ser ingen utmaning hon inte skulle kunna axla. Hon drömmer om att jobba med tv; utveckla, producera samt skriva. Här har vi henne, världens bästa tjej. Elinor Alderbro.

Vad kommer hända här?

Här kommer jag skriva om sånt som ligger mig varmt om hjärtat. Lite om mitt extremt stora känsloregister, vad jag drömmer om och om varför halloumi är världens bästa grej. Jag ska även skriva om sånt som känns aktuellt för mig, typ som sånt jag lärt mig i skolan och  som jag vill utvecklas inom. Det kommer bli kul, det lovar jag.

Hur ofta kan vi räkna med uppdateringar?

Jag har någon plan med några gånger i veckan. 2-4 gånger är målet. Problemet med mig är att jag skulle vilja uppdatera jämt och ständigt. Trots att jag lever ett väldigt händelserikt liv (kollar mycket netflix, scrollar Instagram och undviker att gå till gymmet), så är det mycket annat som också ska prioriteras. Vi får se hur mycket som hinns med helt enkelt.

Vem är jag utanför den här bloggen?

Jag är Elinor Alderbro. Mediestudent, superassistent, dotter till världens roligaste kvinna och smartaste man, flickvän till en otroligt go person, bästa vän till den vänligaste kvinnan du någonsin mött, kompis till en rad inspirerande människor och kanske bara generellt sätt en ganska bra människa.

 

Häng med. Det här blir en rolig resa.

Och om ni vill kontakta mig i jobbsammanhang. Allt inom Kommunikation, PR eller tv.

Skicka ett mejl till Elinor.Alderbro@hotmail.com eller kommentera här.

 

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera