Ha ett jobb som aldrig ger dig söndagsångest.

Söndagsångest? Det finns fasiken inte längre i min värld. Är jag glad? Som tusan. Tänkte på det här om dagen, det ska vara kul. Det mesta i livet ska vara kul, annars får det nog vara. Bra måttstock ändå. Jobbet är en viktig del av ens liv, typ 40 timmar av ens vecka för de allra flesta. Det ska ju kännas ganska kul då.

Ingen söndagsånget här.
Jag jobbar i Sickla. Cirka 30 minuter från min lägga. Så himla härligt att kunna gå till jobbet.

Jag ser fram emot den kommande veckan. Inte för att jag vet vad jag ska göra, eller vad som kommer att hända. Men jag har en grymt bra feeling. Jag är så jäkla tacksam för det här vädret. Hade på mig byxor här om dagen för första gången på länge, hade glömt hur det kändes. Peppad på stickade tröjor och tunna jackor.

Bota söndagsångesten med världens bästa pasta.
Världens bästa söndagspasta, ingen ångest efter den.

Gjorde en helt fantastisk söndagspasta förra veckan. Hade ugnsrostad tomater och fetaost från dagen innan. Stekt på lite broccoli med zucchini och adderade lite matlagningsgrädde. Lät pasta kokan sista minuten i grädden och toppade med lite sesamfrön. Ljuvlig och superenkel middag. 

Ljuvligt ljus i min lägenhet just nu.

Efter renoveringen har jag ej fått upp några rullgardiner, något som resulterar i att man vaknar senast 08:00. Men det är ganska härligt. Älskar ljuset. Och min lilla lägenhet. Ibland känner jag mig elak för att jag pratar om att flytta, den är så fin mot mig. Har alltid varit så go och tillgänglig.

Det har kanske är det spretigaste jag har skrivit på länge. Men det jag vill säga är att jag är väldigt lycklig. 

Ingen söndags ångest på mils avstånd.

 

 

Please follow and like us:

Kommentera