Summering av Augusti – sista sommaren.

🍌UPPLEVELSE AV MÅNADEN

Den här månaden har gått fort. Allt från Way out west ( Tack Elle Sverige för det), till första skoldagarna, till ett nytt jobb och att flytta hem (på grund av tillfällig renovering). Det har varit så stökigt och mycket förändringar. Jag har varit lite rädd, rädd frö att falla tillbaks till gamla mönster. Jag kämpar på , försöker vara duktig och det funkar ganska bra. Sommaren var fasiken min räddning, jag börjar bli frisk. Tack livet och tack allt. Nu känner jag mig redo för höst.

way out west häng
Way out west-häng.

🌮MÅNADENS HÖJDPUNKTER

Helt klart Way out west( som alltid), kräftskiva på Dalarö, mysiga sensommarkvällar, jag har också börjat Yoga varje dag och helt klart… MITT NYA JOBB. Ja. Sen har ju jag och Nils varit ihop i lite drygt ett år.

⛈MÅNADENS BESVIKELSE

Helt klart den regninga lördagen på way out west, min renovering som har… dragit ut lite över tiden, och kanske mitt heta temperament. Fasiken vad jag är jobbig ibland.

🏄‍♀️MÅNADENS PLANERING

Min planering den här månaden var återigen att ta det lugnt, tänka att alla svar fanns inom mig och att allt skulle lösa sig. Det har fallit på plats nu, alltså tilliten. Det är ju fasiken det kämpigaste. Nu ska jag sätta mig ner, planera det som kommer och skriva ner lite höstmål. Så jäkla härligt.

Månadens mys - njuta av livet.
Njöt mest med att springa runt i min bästa kaftan.

💫MÅNADENS LÄRDOMAR

Månadens lärdom har helt klart varit att släppa det som har varit. När jag stressar, hamnar i dåliga perioder eller är omotiverad har jag en tendens att fullkomligt fastna i dåliga tankar. Detta grundas i ett beteende som har varit. Jag fastnar lätt i dåtid och kan inte riktigt gå vidare. Att släppa det som har varit är viktigt, kanske det enda man kan göra när det har varit stökigt. Gå vidare och sätt ett bra mindes. Så viktigt.

Please follow and like us:

Kommentera