Det finns inget så ocharmigt som att beskriva sig själv

Är det inte lite ocharmigt beteende att beskriva sig själv? Men ni har ju hittat hit liksom. Så någon typ av nyfikenhet kring mig och vad jag håller på med måste ju finnas, eller har jag fel? Jag heter Elinor Alderbro, född 94. Jag är alltså idag 24år gammal, 24 going on 25. Har jag någon typ av 25års kris? Svar ja.

Så vad gör jag om dagarna? Jag pluggar och jobbar. Just nu läser jag min sista termin på medieinstitutet. Ett program som heter Webbkommunikatör Sociala medier. Mer om det framöver. Vid sidan om mina studier så jobbar jag just nu på ett produktionsbolag som heter Tomma Tunnor. Här pysslar jag med lite allt mycket, allt från casting, research och planering inför kommande tv-program. Även det kommer jag kanske skriva lite om framöver.

Vad gör jag när jag är ledig då? Hänger med mina älsklingar som är på bilden ovan, lagar massa mat, ser oändligt många serier på Netflix och hänger på pinterest. Ja, verkligen din average millennial här.

Vad intresserar mig då? Horoskop, andlighet, personlig utveckling, vegetariska mat, ostar, relationer, svenska kostymdraman, starka kvinnor, reklam & kommunikation, Siri Von Essen, Svensk pophistoria, Allting Hanna Hellqvist säger, Svenska mediedrev, Kardashian klipp, meditation, buzzfeed test, kärlek, Markus Krunegårds texter, härliga mönster, trägården, att brunch, kreativa människor, kaftaner, livet och mig själv.

Så vad kommer bloggen handla om, ja typ allting som står ovan.

Så vilka är ni och varför har ni tittat in hit?


Please follow and like us:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *