Drömmar och tillit – it’s all happening.

Drömmar. Säg dom högt, lita på dig själv och universum, lev och nyp dig själv i armen när dom hände. It’s all happening precis så säger Penny Lane i filmen Almost Famous. Jag älskar henne, känner mig så lik hennes energier och hennes kraft. Men också hennes tillit. Tillit till att ständigt nya äventyr är runt hörnet, öppna ögonen. Se dem.

Det här inlägget är flummigt. Så scrolla vidare om sånt inte intresserar dig. Om du har läst den här bloggen så vet du att jag har kämpat på rätt rejält senaste tiden. Men jag har aldrig stannat upp i tanken av att min tid kommer, nej för tusan. Min tid är här. Jag som ständigt har tänkt sen, har nu velat stanna tiden och ta in precis allt jag får.

För ett år sedan befann jag mig inför ett stort äventyr i mitt liv, det var läskigt. Läskigt för att man helt plötsligt skulle börja levererar. Det har varit kämpigt för mig att sätta gränser, gränser för hur mycket man kan göra. Hur lång tid kan man egentligen lägga på ett pressmeddelande? Hur gör man en strategi? Vad är det egentligen jag vill göra?

It's all happening.
It’s all happening.

Vad vill man göra egentligen?

Här om dagen satt jag på en lunch med ett par klasskompisar. Vi scrollade i kalender, insåg att det bara är endast några få månader kvar. Vi pratade om den tredje praktiken. Möjligheterna kändes omöjliga. ”Jag måste lista ut vad jag egentligen vill” sa en av oss. Det är kanske just det som är det svåra. Att bestämma sig för någonting och faktiskt köra, visst kan man ändra sig på vägen. Men att ta det där första steget. Det där då allting förändras.

It’s all happening.

För lite drygt två år sedan skrev jag att jag ville jobba med en specifik person i en dreambook. Jag skrev varför jag inspirerades av just den här människan, vad jag ville pyssla med och hur det skulle få mig att känna. På måndag börjar jag det jobbet, hur jävla häftigt är inte det?

Våga dröm. Ha inga filter. Gör det av rätt anledningar. Känn tillit. Sen löser sig resten.

Precis som Penny Lane säger – ”It’s all happening”

Please follow and like us:

Kommentera